Vier jouw feestje bij beachclub MEER!

Vier je verjaardag, trouwdag of je vriendendag bij beachclub MEER op 't Hilgelo in Winterswijk!

Heb jij iets leuks te vieren en wil je het origineel aanpakken? Dan is beachclub MEER op 't Hilgelo in Winterswijk de feestlocatie voor jou. Verrassend en tegelijkertijd schitterend om de zonsondergang te zien. Niemand gaat jouw feestje vergeten! Jouw originele feestje kun je uitbreiden met een aantal hele toffe opties:
  • Heerlijke arrangementen
  • Een festival sfeertje
  • Originele groepsactiviteiten

Wil jij jouw verjaardag, trouwdag of vriendendag onvergetelijk maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je bent ook van harte welkom om onze locatie zelf te bezoeken. Dan krijg je natuurlijk de beste impressie!

Breid je feestje uit met een heerlijke bbq of lekkere borrelhapjes!

Foodtruck

Heb je minimaal 100 man op je feestje? Dan is een foodtruck misschien leuk! 

Voeg een groepsactiviteit toe aan je feestje en ga met elkaar de strijd aan!

Een unieke plek..

Aan deze unieke plek zitten wel wat beperkingen qua geluid en tijden, omdat we rekening moeten houden met de natuur en de omgeving. Vanaf 23 uur moet het buiten stil zijn, maar mag het feestje binnen met gesloten deuren nog wel een uurtje door! Een paar keer per jaar kunnen we een ontheffing aanvragen voor live muziek in de vorm van een band of DJ, dit is dan tot uiterlijk 22 uur 's avonds. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Omdat we dit maar een paar keer mogen, zijn ze alleen bestemd voor grote partijen. Uiteraard hebben we in alle andere gevallen gezellig onze eigen muziek aan met jouw favoriete nummers!

Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!