We staan voor je klaar!

Lieve bezoeker, 
Helaas nemen we nemen op het moment geen reserveringen aan, omdat onze toekomst te onzeker is. We zijn in afwachting van goedkeuring op nieuwe plannen, waardoor het op dit moment niet zeker is of we open gaan deze zomer en hoe de toekomst er voor ons uit zal zien. We hopen snel op meer duidelijkheid. 

Contactinformatie
Beachclub MEER
Meddoseweg 42a
7104 AA Winterswijk-Meddo
info@beachclubmeer.nl
+31639656192
Nederland

Of vind ons op social media

                   

Wat zijn jullie openingstijden?

Onderaan de pagina vind je onze openingstijden bij mooi weer. Twijfel je of we open zijn? Kijk dan even op google, daar houden we de openingstijden up to date!

Zijn jullie bij slecht weer ook open?

Bij Beachclub-onwaardig weer (te koud of nat) zijn wij gesloten. Twijfel je of we open zijn? App gerust even of kijk op google, daar houden we de openingstijden up to date!

Waar kan je parkeren?

Kom je op de fiets? De Beachclub staat vlakbij de grote fietsenstalling.
Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op de parkeerplaats van ’t Hilgelo. Als gast kun je bij ons een parkeerkaart kopen met korting voor € 4,-.

Is de beachclub ook toegankelijk voor minder valide personen?

Ons terras bestaat veelal uit zand, hout en hoogteverschillen. Het is voor midner validen dus wel een uitdaging, maar niet onmogelijk, we helpen je graag! Ook is er een mogelijkheid om dichterbij te komen met een auto, neem hier gerust even contact over op.